OFERTA CHARTER AVION GRECIA ZAKYNTHOS

 Zakynthos1

ZIUA  1  -  Către Zakynthos…

Întâlnire la aeroport cu reprezentantul agenţiei pentru formalităţile de check-in şi îmbarcare. Ajunşi în aeroport în Insula Zakynthos turişti se pregătesc pentru transfer către hotel, unde se vor caza.

 

ZIUA 2 - 7 Vă recomandăm următoarele excursii opţionale:

Excursie cu vaporul  

Ne îmbarcăm la ora 09:30 din portul Zakynthos pe un vas de croazieră care va avea opriri la: Peşterile Albastre pentru fotografii (se disting prin arcele create de eroziune prin care se poate pătrunde în peşteri şi prin culoarea apei azur – care se reflectă în ele), la plaja Navagio pentru înot (cea mai celebră plajă de pe insulă, datorită naufragiului unui vas în anii ‘80 ), la Keri pentru fotografii ale rocilor Mikri Megali şi Mikri Myzithra care ţâşnesc din mare ca nişte piramide şi pentru înot şi la Vassilikos pentru înot.

Turul insulei

Plecare la ora 09.00 într-un tur al insulei în care vom vizita  Biserica Sf. Dionysios, din oraşul Zakynthos, una din cele trei clădiri care au scăpat intacte după cutremurul din 1953  unde se găseşte sicriul  Sfântului Dionysios – patronul insulei, precum şi Muzeul Eclesiastic al  Mănăstirii; Bohali care se află la 3 km de oraş, unde veţi putea admira un castel veneţian construit pe ruinele vechii acropole. Excavaţiile din această zonă au adus la suprafaţă biserici din toate perioadele, din antichitate până în timpul dominaţiei britanice; Anaphonitria, mănăstirea unde Sf. Dionysios, patronul insulei, a fost călugăr. Oprire pentru cumpărături în staţiunea Volimes care este celebră pentru covoarele şi mătasea fabricate manual; plaja Navagio se poate admira de pe stâncă, aceasta fiind accesibilă doar pe mare. La Agios Nikolaos vizită opţională la Peşterile Albastre. Vizită la o cramă locală unde puteţi degusta şi cumpăra vinuri.

Excursie la Marathonisi

Mic dejun. Plecare la ora 15.00 din portul Agios Sostis către Lithakia. Vizită pe Insula Marathonisi pe a cărei plajă broaştele ţestoase Caretta-Caretta (specie pe cale de dispariţie şi protejată prin lege) se adăpostesc şi îşi depun ouăle.

Olympia – locul naşterii Jocurilor Olimpice

Ne îmbarcăm pe feribotul care pleacă din portul Zakynthos către portul Killini. În mijlocul văii Iliei, unul dintre cele mai vechi oraşe-stat din Peloponez, se află Olimpia, unde în epoca preistorică la fiecare 4 ani erau organizate jocuri în onoarea lui Zeus Olympianul. Chiar şi în zilele noastre flacăra olimpică este aprinsă la fiecare patru ani în sanctuarul antic al Olimpiei şi de aici transportată în statul unde se vor desfăşura jocurile. Vizita la situl arheologic. Timp liber pentru cumpărături şi prânz.

Kefallonia

Traversare cu feribotul din portul St. Nikolas către portul Pessada din Kefallonia, de unde vom porni în turul insulei cu autocarul. În Kefallonia, cea mai mare insulă din Marea Ionica veţi putea vizita Mănăstirea şi Biserica Sf. Gherasim (patronul insulei), cea mai venerată biserică de pe insulă, sub ea aflându-se o peşteră în care a locuit şi s-a rugat Sfântul. În mănăstire se află moaştele Sfântului într-un sicriu de argint; Peştera Drogarati  - localizată la câţiva km de Sami, are două părţi dintre care una este accesibilă publicului, aici având loc concerte datorită acusticii foarte bune; Peştera Melissani situată tot lângă Sami are forma literei B, cu 2 camere separate de o mică insulă în centru. Apa este incredibil de limpede şi curată, un amestec de apă de mare şi apă dulce, văzându-se perfect fundul lacului şi în locurile cele mai adânci. De asemenea vom vizita Argostoli, capitala insulei, asezată în golful Livadi, care desparte insula în două părţi inegale. Timp liber pentru prânz şi cumpărături.

 

ZIUA 8 – Din nou acasă...                

În cursul zilei se realizează transferul la aeroport, pentru întoarcerea în ţară. Sosim în Bucureşti pe aeroportul Otopeni. 

 

Insula Zakynthos este vestită pentru frumuseţea plajelor sale largi şi nisipoase (din Vassilikos, Laganas, Kalamaki, Tsilivi şi Alykes) şi pentru broaştele ţestoase Caretta - Caretta, specie protejată de lege. Vegetaţia insulei este bogată şi verde cu plantaţii de măslini, citrice şi păduri de pini. Plajele sunt răsfirate pe coasta de nord, sud şi est, dar cele mai frumoase şi mai întinse se află în sud, unde s-a dezvoltat un puternic centru turistic.

Plaja cu epava unui vapor (Navagio) este o imagine reprezentativă a insulei în toată lumea şi unul din punctele turistice cele mai vizitate. Deşi iniţial se chema Agios Georgios, această plajă a fost redenumită (Navagio) după naufragiul din 1983 a unui vas ce transporta ţigări de contrabandă. Apele mării au împins epava pe ţărm, iar nisipul a acoperit-o până la jumătate. Este una din cele mai celebre şi fotografiate plaje din lumea întregă, fiind inclusă pe bună dreptate în topul primelor 10.

Capitala insulei are acelaşi nume, este situată pe coasta de est, într-un golf, şi este centrul comercial şi principalul port al insulei. Oraşul cunoscut în trecut ca « Veneţia Sudului » a fost reconstruit după ce cutremurul din 1953 şi incendiul care i-a urmat a distrus oraşul vechi cu conacele şi clădirile sale elegante, oraşul cel nou încercând să păstreze pe cât posibil stilul veneţian şi bizantin al  oraşului vechi.

Staţiunea Laganas, cea mai mare şi mai aglomerată staţiune de pe insulă a apărut pentru a satisface afluxul mare de turişti în zonă. Marea este aici marginită de o plajă cu nisip foarte fin, lungă de 9 km, cea mai mare de pe insulă şi una din cele mai mari din Grecia. Principala atracţie sunt broaştele ţestoase Caretta-Caretta, specie pe cale de dispariţie, protejată de lege. Staţiunea oferă  multe restaurante, taverne, cafenele, cluburi, magazine de suveniruri, centre de închiriat maşini şi biciclete şi condiţii ideale pentru sporturi nautice.

Staţiunile, aflate în apropierea capitalei ( la maxim 20 km distanţă ) oferă o vacanţă plăcută în ritmul ales de dumneavoastră: plajă şi baie, shopping, mari magazine şi boutiq-uri cu suveniruri, sporturi maritime, viaţă de noapte, excursii pentru descoperirea frumuseţii sălbatice a insulei, reculegere în biserici sau pur şi simplu odihnă pe malul mării.

Staţiunea Tsilivi este una din cele mai importante staţiuni de pe insulă, situată la 4 km de capitala Zakynthos. Este înconjurată de livezi de măslini, vii şi grădini cu pomi fructiferi, iar plaja cu nisip fin, lungă de 4 km deţine distincţia “Steagul Albastru”. Pe  plajă puteţi găsi umbreluţe, şezlonguri şi taverne, iar în staţiune puteţi savura specialităţi culinare locale şi internaţionale în restaurante excelente, taverne şi vă puteţi bucura de viaţă de noapte în cluburi, pub-uri şi discoteci. Wind–surfingul, skiul nautic, plimbările cu barca sau para-sailingul sunt doar câteva dintre distracţiile pe care le puteti găsi aici.

Staţiunea Alykanas este aşezată în pitorescul Golf Alykes, unită de o imensă plajă cu nisip fin şi intrare lină în apă, considerată una dintre cele mai bune plaje din Zakynthos.

Staţiunea Argassi este una dintre cele mai populare staţiuni  recunoscută pentru viaţa de noapte de aici şi pentru apropierea de una dintre cele mai bune plaje din Zakynthos unde se pot practica majoritatea sporturilor acvatice. Localizarea acesteia este una deosebită, la poalele Muntelui Skopos. Aceasta s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani datorită proximităţii faţă de capitala insulei - Zante Town.

Servicii incluse

Bilet avion cursă charter;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopţi cazare hotel;

Masa în funcţie de hotelul ales;

Asistenţă turistică pe perioada sejurului;

Pretul nu include

Taxa de aeroport – 95 €/pers.

Supliment plecare din Cluj – 30 €/ pers. 

Asigurarea medicală de călătorie şi asigurarea storno;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe şi cheltuieli personale;

Programe opţionale;

Bine de stiut

Turiştii se vor prezenta la aeroport cu 2 ore înainte de plecare.

Fiecare pasager are dreptul la maxim un bagaj de cală cu o greutate totală de până la 20 Kg şi  un bagaj de mână care nu poate depăşi 7 Kg. Nu trebuie să introduceţi în bagajele dumneavoastră obiecte care ar putea pune în pericol siguranţa aeronavei sau a pasagerilor.

Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate înainte de plecare.

Clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din respectiva ţară.

Hotelurile menţionate pot fi înlocuite cu hoteluri similare fără a afecta tariful.

 

 

 

HOTEL ELEON GRAND RESORT & SPA 5***** 

– all inclusive –

www.eleon-grand-resort.gr

 eleon_grand_resort_spaeleon_grand_resort_spa2

Numele hotelului nu este ales întâmplător, în limba greacă “eleon” înseamnă pădurice de măslini. Scena este completată de frumuseţea Mării Ionice care se află la mică distanţă de hotel.

Localizare: Hotelul este localizat în partea de sud-vest a insulei, în staţiunea Tragaki, situat pe malul mării. Cea mai apropiată staţie de autobus este la 150 m distanţă de hotel, iar aeroportul se află la aproximativ 12 km.

Facilităţile hotelului: Recepţie, restaurant, cocktail bar, cafenea, lobby, grădini, rent-a-car, portar, casă de schimb valutar, spălătorie (contra cost), mini market, doctor (la cerere), baby sitting (la cerere), parcare gratuită.

Facilităţile camerelor: Camerele au in dotare: TV LCD, telefon, A/C, încălzire, seif (gratuit), minifrigider, baie cu duş/cadă, uscător de păr, balcon.

Piscină: Hotelul dispune de 3 piscine pentru adulţi, o piscină pentru copii, o piscină cu jacuzzi (gratuit), piscină cu topogane.

Sport și agrement: teren de tenis, teren de sport multifuncţional, o sală pentru antrenamente, club Paradise, miniclub pentru copii, zonă de joacă special amenajată.

 

Plecări 

STANDARD

FIRST MINUTE

Loc în DBL GV

Loc în DBL GV cu REDUCERE 28% aplicată, până la 15.03

03.06, 23.09

787 €

567 €

10.06

799 €

575 €

17.06, 24.06, 09.09, 16.09

875 €

630 €

01.07, 02.09

890 €

641 €

08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

970 €

698 €

Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

30 €

Supliment SGL

270 €

Supliment cameră SV/pers./sejur

110 €

Reducere al 2-lea copil 7-15.99 ani la cazare în cameră DBL cu pat suplimentar

180 €

Primul și al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-15.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport;

Al doilea copil 2-6.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport.

 

*  Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere și restul de plată la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de First Minute nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

 

 

HOTEL CARRETA BEACH RESORT&WATER PARK 4****

– all inclusive –

www.carettabeach.com

 

Complexul hotelier a fost deschis în anul 2000, fiind amplasat pe coasta de Sud a insulei, într-o zonă retrasă şi pitorească.

Localizare: Modernul hotel se află în staţiunea Kalamaki, la numai 4 km distanţă de capitala insulei, 2 km de aeroport şi la 5 km de portul principal.  Plaja acoperită cu nisip fin se află la numai 5 minute de mers pe jos şi reprezintă căminul renumitelor broaşte ţestoase Caretta-Caretta.

Facilităţile hotelului: recepţie, restaurant, 3 baruri, cocktail bar, supermarket, seif (contra cost – 15 €/săptămână), schimb valutar, Wi-Fi gratuit, sală de internet (contra cost - 3.5 €/30 min.) spălătorie, grădini frumos amenajate.

Facilităţile camerelor: toate camerele sunt dotate cu bucătărie complet echipată (cuptor microunde, prăjitor pâine, cuptor, ceainic, frigider), telefon, TV-sat, A/C, baie cu cadă/duş, balcon/terasă.

Piscină: În incinta complexului hotelier există cinci piscine diferite pentru adulţi, o piscină mare pentru copii şi o piscină special amenajată pentru jocuri.

Sport și agrement: Waterpark inclus în preţ, loc de joacă pentru copii, programe de animaţie, tenis de masă, biliard.

 

\

Plecări

STANDARD

FIRST MINUTE

Loc în APP

Loc în APP cu REDUCERE 15% aplicată, până la 15.04

03.06, 10.06, 16.09, 23.09

748 €

636 €

17.06, 24.06, 01.07, 02.09, 09.09

768 €

653 €

08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

798 €

678 €

Reducere cazare în APP cu pat suplimentar/fiecare persoană

15 €

Primul și al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul și al doilea copil 2-13.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport;

 

 

*  Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere și restul de plată la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de First Minute nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

 

HOTEL CARAVEL ZANTE 4****

– all inclusive –

www.caravelzante.gr

zante_park  zante_park2

În cei 30 de ani de experienţă, hotelul se poate mândri cu un personal calificat care ştie cum să satisfacă orice dorinţă a clienţilor.

Localizare: Hotelul Caravel Zante este situat pe frumoasa plajă din Tsilivi, la doar 6 km de centrul staţiunii şi la 8 km de aeroport. Locaţia sa este ideală atât pentru familii, cupluri cât şi pentru grupuri de prieteni.

Facilităţile hotelului: Hotelul dispune de restaurant cu bucătărie tradiţional grecească şi internaţională, bar, snack-bar, cafenea, lounge bar, lift, internet Wi-Fi (contra cost – 2 €/30 min.), spălătorie, jacuzzi, grădină, schimb valutar, rent-a-car, parcare, taxi.

Facilităţile camerelor: Toate cele 165 de camere ale hotelului, sunt confortabile, decorate în stil tradiţional, au vedere la mare, la grădină sau spre munte şi au în dotare: TV Satelit, telefon, A/C (contra cost – 6 euro/zi/cameră), excepţie fac lunile iulie şi august când este inclus în preţ,  acces la internet (contra cost – 2 €/30 min.), seif (contra cost – 25 €/săptămână), frigider (gratuit), baby-cot ( la cerere), baie cu duş/cadă, uscător de păr şi balcon sau verandă.

Piscină: hotelul dispune de două piscine exterioare cu sezlonguri şi umbrele gratuite şi de un bar pe plajă.

Sport și agrement: Terenuri de tenis (contra cost – 10 €/oră), baschet, ping-pong, program de animaţie, loc de joacă pentru copii, sporturi acvatice.

 

Plecări

STANDARD

FIRST MINUTE

Loc în DBL SSV

Loc în DBL SSV cu REDUCERE 25% aplicată, până la 15.03

03.06, 23.09

599 €

449 €

10.06, 16.09

625 €

469 €

17.06, 09.09

644 €

483 €

24.06, 01.07

695 €

521 €

08.07, 26.08, 02.09

728 €

546 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

748 €

561 €

Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

25 €

Supliment cameră GV /pers./sejur

40 €

Supliment SGL

350 €

Reducere al 2-lea copil 7-13.99 ani la cazare în cameră DBL GV cu pat suplimentar

100 €

Primul și al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-13.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport;

Al doilea copil 2-6.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport cu cazare în DBL GV.

 

 *  Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere și restul de plată la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de First Minute nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

HOTEL PLAZA PALLAS 4****

– all inclusive –

www.plazapallas.gr

 

Plaza_palace  Playa_palace_2

Hotelul este o capodoperă a arhitecturii Zakynthiene şi unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Zante. Grădina este plină de flori, de la trandafiri, iasomie până la palmieri şi flori puse în ghivece frumos amenajate.

Localizare: Hotelul este situat în populara staţiune Tsilivi, la numai 200 m de plaja decorată cu steag albastru.

Facilităţile hotelului: recepţie, restaurant, cocktail bar, internet wireless (gratuit), TV lounge, seif, grădină, parcare.

Facilităţile camerelor: Cele 48 studiouri şi apartamente sunt aşezate în clădiri de 3 etaje în jurul piscinei având un design atrăgător. Toate camerele oferă chicinetă complet echipată, telefon, TV satelit, A/C (contra cost - 7 €/cameră/zi, excepţie fac lunile iulie şi august când este inclus în preţ), baie cu duş, uscător de păr şi balcon.

Piscină: Hotelul pune la dispoziţia turiştilor o piscină exterioară pentru adulţi şi o piscină pentru copii şi un bar lângă piscină.

Sport şi agrement: loc de joacă pentru copii, billiard, seri tematice.

 

Plecări

STANDARD

FIRST MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 20% aplicată, până la 01.03

03.06, 23.09

499 €

399 €

10.06, 17.06, 16.09

559 €

447 €

24.06, 01.07, 09.09

579 €

463 €

08.07, 02.09

599 €

479 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

624 €

499 €

Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

15 €

Supliment SGL

290 €

Reducere al 2-lea copil 6-13.99 ani la cazare în cameră DBL cu pat suplimentar

80 €

Primul şi al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-13.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport;

Al doilea copil 2-5.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport.

 *  Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere și restul de plată la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de First Minute nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente

 

HOTEL GALAXY BEACH 3***+

– all inclusive –

www.zanteparkhotels.travel/galaxy/indexgr.html

 

 

galaxy_beach galaxy_beach2

Localizare: Hotelul este situat pe faimoasa plajă din Laganas, la 6 km de aeroport şi 8 km de Zante Town.

Facilităţile hotelului: Acesta pune la dispoziţia turiştilor restaurant cu specific grecesc şi internaţional, restaurant a la carte, bar pe terasă cu vedere panoramică asupra Golfului Laganas (deschis ocazional şi doar în vârf de sezon), cocktail bar, lounge cu TV satelit, room service (contra cost), baby cot.

Facilităţile camerelor: Camerele spaţioase sunt dotate cu telefon, TV satelit, A/C, internet wireless (contra cost), frigider, seif (contra cost – 20 €/săptămână), baie cu duş, uscător de păr, balcon.

Piscină: Hotelul dispune de o piscină exterioară cu şezlong-uri şi umbrele gratuite, piscină pentru copii cu tobogane şi de snack bar la piscină.

Sport şi agrement: sporturi acvatice pe plajă, cursuri echitaţie, loc de joacă pentru copii, biliard, darts, seară grecească cu specific Zakynthian.

Plecări

STANDARD

FIRST MINUTE

Loc în DBL GV

Loc în DBL GV cu REDUCERE 15% aplicată, până la 31.03

03.06, 16.09, 23.09

634 €

539 €

10.06, 09.09

654 €

556 €

17.06, 24.06

684 €

581 €

01.07, 08.07, 15.07, 19.08, 26.08, 02.09

718 €

610 €

22.07, 29.07, 05.08, 12.08

748 €

636 €

Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

10 €

Supliment SGL

330 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-13.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport.

 *  Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere și restul de plată la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de First Minute nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

HOTEL JUPITER 3***+

– all inclusive –

www.jupiterhotel.gr

Jupiter  Juiter_2

Complet renovat, înconjurat de numeroase restaurante, super-marketuri, baruri, cluburi, magazine de suveniruri sau de bijuterii, hotelul Jupiter este destinaţia ideală pentru cupluri sau familii în căutarea unei vacanţe plăcute şi relaxante.

 

Localizare: Hotelul este situat la 300 m faţă de plaja cu nisip decorată cu steag albastru, la 4 km distanţă faţă de capitala insulei Zante şi la 7 km distanţă faţă de aeroportul din Zakynthos.

Facilităţile hotelului: recepţie, restaurant, salon TV, lobby, lobby bar, grădină și parcare.

Facilităţile camerelor: Camerele dispun de telefon, TV satelit, mini-frigider (contra cost), A/C (contra cost: 7 €/cameră/zi), baie proprie cu duş/cadă, uscător de păr şi balcon.

Piscină: Hotelul dispune de o piscină exterioară cu şezlong-uri şi umbrele gratuite şi de un bar la piscină.

 

 

Plecări

STANDARD

FIRST MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 20% aplicată, până la 31.03

03.06, 16.09, 23.09

439 €

351 €

10.06, 09.09

479 €

383 €

17.06, 24.06, 02.09

499 €

399 €

01.07, 26.08

519 €

415 €

08.07, 19.08

539 €

431 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08

549 €

439 €

Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

10 €

Supliment SGL

200 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-13.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport.

 *  Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere și restul de plată la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de First Minute nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

HOTEL MEDITERANEE 3***

– all inclusive –

www.hotelmed.net

 

 mediteranee mediteranee2

Hotelul se află în staţiunea Tsilivi, una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe insulă, cu o plajă lungă de nisip, ape limpezi, viaţă de noapte bogată şi numeroase magazine. Hotelul şi staţiunea îţi vor oferi toate serviciile pe care ţi le poţi dori pentru a putea petrece un concediu reuşit într-o atmosferă caldă şi prietenoasă.

 

Localizare: Hotel Mediteranee se află la 200 m de plajă, la 4 km de capitala Zante Town şi la 7 km de aeroport.

Facilităţile hotelului: recepţie, restaurant, salon TV, grădină plină cu verdeaţă şi flori şi un supermarket în apropierea hotelului.

Facilităţile camerelor: Camerele dispun de telefon, TV satelit, A/C (inclus în preț), frigider şi seif (contra cost), baie cu duş şi balcon.

Piscină: Hotelul dispune de o piscină exterioară, unde şezlongurile şi umbrelele sunt gratuite.

Sport şi agrement: Tenis de masă, tenis de câmp, masă de biliard si sporturi nautice.

 

 

Plecări

STANDARD

FIRST MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 25% aplicată, până la 15.03

03.06, 23.09

469 €

352 €

16.09

479 €

359 €

10.06, 09.09

499 €

374 €

17.06, 24.06, 02.09

519 €

389 €

01.07, 26.08

530 €

398 €

08.07, 19.08

559 €

419 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08

574 €

431 €

Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

15 €

Supliment SGL

210 €

Reducere al 2-lea copil 2-13.99 ani la cazare în cameră DBL cu pat suplimentar

80 €

Primul și al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-13.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport.

 

 

 *  Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere și restul de plată la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de First Minute nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

HOTEL FAMILY INN 3***

– demipensiune –

www.zantehotels.gr

 

 family_inn family_inn2

 

Hotelul este poziţionat într-un peisaj minunat, înconjurat de flori multicolore şi plante.

Localizare: Hotelul se află la mică distanţă de taverne (10 m) sau supermarketuri (50 m) şi la 200 m de centrul staţiunii. Plaja staţiunii Argassi se găseşte la doar 200 m de hotel, iar până în oraşul Zante sunt aproximativ 2 km. Centrul staţiunii este organizat în jurul străzilor principale şi puteţi găsi aici o gamă diversificată de baruri, restaurante, supermarketuri.

Facilităţile hotelului: Hotelul dispune de recepţie, bar, sală pentru servirea micului dejun, seif.

Facilităţile camerelor: Toate camerele sunt dotate cu: aer condiţionat (contra cost), TV, radio, frigider, baie cu duş, balcon.

Piscină: Hotelul dispune de o piscină exterioară cu secţiune şi pentru copii, unde şezlongurile şi unmbrelele sunt gratuite şi de un bar la piscină.

Masă: Mic dejun bufet în cadrul hotelului, iar cina în regim a la carte se va putea servi la restaurantul Peppermint, de lângă hotel.

 

Plecări

STANDARD

FIRST MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 25% aplicată, până la 25.03

03.06

359 €

269 €

10.06, 17.06

379 €

284 €

24.06, 16.09, 23.09

399 €

299 €

09.09

429 €

322 €

01.07, 08.07, 26.08, 02.09

439 €

329 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

464 €

348 €

Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

10 €

Supliment SGL

120 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-13.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport.

 

 *  Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere și restul de plată la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de First Minute nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii

 

Licenta Numarul: 1604 din 26.03.2019

[Valid RSS]

Copyright © 2011 NC Travel. Toate drepturile rezervate.