Kos - Insula lui Hipocrate





De la

199 euro/pers

 



Durată

8  zile/  7 nopţi



Plecări

-în fiecare Marţi  -

Plecări din

București



Avans la înscriere


Minim 30%



Util și practic

 

Specialitaţi culinare

Kos este insula care oferă plăceri gastronomice unice. Ȋn Kos se respectă bucataria mediteraneană - greacă, adică pește, legume, ulei de măsline și paste, în combinaţie cu reţete tradiţionale locale.

Bineînţeles, nu poate lipsi desertul pe bază de miere și vinul.

Xinomyzithra, o supă locală cu brânză.

Galomyzithra, un fel de brânză preparată din lapte de vacă.

Krasotyri, care este o brânză unică, iute și care conţine vin.

Sarsoymades - un desert local tradiţional cu miere.

Loukoumades și xerotigana sunt snacksuri dulci prăjite.

Shopping: pe lângă magazinele de pielarie și blanuri, bijuterii și produse artizanale din ceramică, produse cosmetice pe baza de ulei de măsline, veţi găsi și magazine de îmbrăcăminte și încalţăminte ale caselor de renume.

Transportul local

Ȋn Kos transportul cu autobuzul este foarte bine organizat. Poţi vizita destinaţiile turistice cu bilete foarte ieftine. Ȋn capitala insulei poţi folosi autobuzele locale, iar pentru distanţe mai mari autobuzele KTEL. Rutele sunt foarte frecvente și staţia centrală de autobuze se află în centru, pe strada Cleopatra. Poţi vizita regiuni ca Mastichari, Saint Stefanos, Tigaki, Kefalos, Pyli, Asklipieion și Saint Fokas.

 

image007

ZIUA  1  -  Catre Kos…

Intâlnire în aeroport cu reprezentantul agenţiei pentru imbarcare în cursa spre Kos. Sosire în  insula Kos și transfer la hotel pentru cazare.

ZIUA 2 - 7 Vă recomandăm urmatoarele excursii opţionale:

 

Turul Insulei Kos

Transfer de la hotel cu ghid profesionist. Ne îndreptăm spre Asklepieion pentru o vizită de aproximativ o oră (inclusă în preţ) apoi mergem spre pitoreasca așezare Zia (din Muntele Dikairos) unde ne vom putea plimba și lua o pauză de cafea. Trecem prin satele Pyli și Kardamena spre Kefalos. Vom lua prânzul într-un restaurant pe plajă  din Golful Kamari (inclus în preţ). Ne întoarcem prin Antimachia și Mastichari înapoi la hotel. Turul durează între 5 și 7 ore.

Insula Kos noaptea

Plecare de la hotel spre orașul Kos unde veţi fi insoţiţi în faimosul “Bar Street”, într-un club de noapte sau Disco-Club din oraș.

Vizită la parcul acvatic Lido din Mastichari

Veţi fi insoţiţi la Parcul Acvatic Lido pentru înot și distracţie.

Kalymnos – Plati – Pserimos

Plecare în jur de ora 09:30 din portul Kos la bordul unui vapor din lemn (excursia până la Klymnos durează aproximativ 90 minute). Ajungem în pitorescul oraș din Kalymnos, Pothia, ne plimbăm de-a lungul portului, vizităm fabrica de bureţi unde vom vedea o demonstraţie despre cum se fabrică bureţii. Ne indreptăm apoi cu același vapor spre plajele nisipoase din Plati pentru înot iar la bord vom participa la un barbeque cu ouzo (inclus în preţ). Mai tarziu vom naviga spre golful Pserimos unde ne putem relaxa și vom ajunge in Kos în jur de ora 17:30.

 

Nissyros

Plecăm de la hotel spre Kardamena cu autocarul (aproximativ 45 minute) iar apoi cu vaporul spre Nissyros. Ajungem în Mandraki, facem o scurtă plimbare prin port înainte de a pleca cu minifurgonetele spre Vulcan (30 min.) unde vom coborî spre crater. Ne intoarcem la Mandraki, vizităm orașul idilic și vom lua prânzul într-o tavernă autentică. Opţional se vizitează Mănăstirea Panagia Spiliani apoi ne vom întoarce in Kardamena iar la hotel vom ajunge în jur de ora 18:00.

Bodrum

Ne imbarcăm din portul Kos pe un vas și plecăm în jurul orei 09:00 după verificarea pașapoartelor. Ȋn 25 minute ajungem în Bodrum (Alikarnassos). Dupa ce ajungem în Bodrum începem turul cu o mică oprire pentru fotografierea Morilor de Vânt, vizităm apoi Mausoleul (intrarea opţională) și teatrul antic, vom merge într-un centru comercial pentru o pauză de cafea. Urmează apoi prânzul la o tavernă și plimbări în oraș și în port. După controlul vamal vom pleca înapoi spre Kos la ora 16:00. Vom ajunge în Kos de unde vom fi transportaţi către hotel în jurul orei 17:00. Pașaportul este obligatoriu!

Ȋnot în ape termale

Plecare de la hotel spre Thermae pentru înot și plajă în apele termale terapeutice.

Seara Grecească

Se pleacă de la hotel la ora 18:30 cu autocarul spre pitorescul sat Zia. Ajungem în sat unde putem vedea și apusul soarelui. Cina se servește intr-un restaurant cu vedere panoramică asupra împrejurimilor, unde se servesc mancăruri grecești, vin de casă și suc de portocale (incluse în preţ), muzica live, dansuri tradiţionale grecești. Ne întoarcem la hotel în jurul orei 23:30.

ZIUA 8 – Din nou acasa...

Ȋn cursul zilei se realizează transferul la aeroport, pentru intoarcerea în ţară.

 

 

Insula Kos, insula lui Hipocrate (părintele medicinei), a fost binecuvântata cu un climat cald, peisaje magnifice, plaje încantatoare și însorite, câmpii fertile, dar și cu localnici foarte ospitalieri și o mulţime de situri arheologice.

Insula Kos face parte din grupul de Insule Dodecanese, fiind localizată chiar în inima acestui complex de insule, înconjurată de Marea Egee, între insulele Kalymnos (în nord) și Nissyros (în sud). Se intinde pe o suprafaţa de 290 km patraţi și are, 112 km de coastă și aprox 27.000 locuitori.

Este a treia insulă ca marime după Rodos și Karpatos și a doua insula după Rodos care atrage cei mai mulţi turiști (aprox 100.000), majoritatea fiind englezi, dar și germani, olandezi, ruși, polonezi. Farmecul specific al insulei, satele ei pitorești și plajele însorite încânta vizitatorul.

Peisajul natural este de o frumuseţe covârșitoare, siturile și monumentele antice, arhitectura specifică din Kos atrag un numar mare de vizitatori în fiecare vara, depașind de 2 sau 3 ori numărul locuitorilor. Această fermecatoare insulă a Greciei încânta privirea vizitatorilor cu forme de relief diverse - mare si munte - oferind o combinaţie unica de vechi și modern, locașuri de cult în stil ortodox, obiceiuri și tradiţii, precum și deliciile bucătăriei grecești.

Capitala insulei

Orașul îi impresionează imediat pe turiști prin imensele străzi pavate cu asfalt, dar integrate perfect în verdeaţă, prin numeroasele alei străjuite de arbori, totul arătând existenţa unui proiect urbanistic reușit. Cu multe atracţii turistice arheologice ce se regăsesc in apropierea orașului și cu străzile largi și drepte, Kos este ideal pentru a te plimba pe jos sau cu bicicleta, orașul fiind cunoscut chiar sub numele de “Orașul bicicletelor”. Magazinele, barurile, restaurantele, cafenelele, centrele de informaţii turistice vă permit să gasiţi tot ceea ce vă doriţi. Portul orașului este unic, pitoresc cu foarte multe bărci destinate excursiilor, yahturi și bărci pentru pescuit. La o distanţa mică de oraș, atât în nord cât și în sud (zona Lambis) sau în est (zona Psalidi) sunt amenajate plaje cu toate facilităţile, inclusiv sporturi de apă. Ȋn zona Psalidi se gasește singurul camping de pe insulă.

Kos

Plajele de pe insula Kos

Lambi este situată lângă orașul Kos, și se întinde pe o lungime de mai mult de 1 km. Plaja este foarte populară printre turiști, în special datorită apropierii de oraș și accesul la facilităţile acestuia.

Plaja Psalidi este situată foarte aproape de orașul Kos, la 3,5 km, pe drumul ce duce la Agios Focas și Therme.

Este o plajă cu nisip și pietricele, amenajată cu umbrele și șezlonguri, cu taverne și cu facilităţi pentru practicarea sporturilor acvatice.

Marmari este situată in partea de nord a insulei, la 15 km vest faţă de orașul Kos. Este o plajă lungă cu nisip, foarte populară printre turiști datorită frumuseţii sale.

Mastichari este situată în satul cu acelașii nume, la o distanţă de 22 km de capitală. Este o plajă exotică, cu nisip alb și apă turcoaz. Există și un port micuţ, de unde se organizează excursii către insula Kalymnos.

Tigaki se află lângă centrul comercial din Kos, la o distanţă de 10 km. Este o plajă foarte cosmopolită și foarte bine organizată. Este locul ideal pentru a practica "wind surfing" și se întinde pe o distanţă de 10 km lungime. Agios Fokas este una dintre plajele cele mai pitorești din Kos, deoarece combină într-un mod unic nisipul cu pietrele. Se află la o distanţă de 6 km, la sud de capitală.

Thermes este localizată la vest de capitală, la o distanţă de 8 km. Este populară pentru izvoarele termale, ideale pentru curele in reumatism si artrită.

 

 

 

Compania aeriană:

AEGEAN AIRLINES

Orar de zbor:

OTP - KGS 17:15-18:45

KGS–OTP 09:30-11:10

 



Servicii incluse

 

Bilet avion cursă charter;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopţi cazare;

Masă în funcţie de hotelul ales.

Asistenta turistica.

 



Preţul nu include

 

Taxe de aeroport – 95 €/pers;

Asigurare medicală de călătorie și asigurare storno;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opţionale.

 



Bine de stiut

 

Turiștii se vor prezenta la aeroport cu 2 ore înainte de plecare.

Fiecare pasager are dreptul la maxim două bagaje de cală cu o greutate totală de până la 20 Kg.

Aveţi dreptul la un singur bagaj de mână care nu poate depași 7 kg. Nu trebuie sa aveţi în bagajele dumneavoastră obiecte care ar putea pune în pericol siguranţa aeronavei sau a pasagerilor.

Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate înainte de plecare.

Clasificarea hotelurilor este data de autorităţile în domeniu din respectiva ţară.

Hotelurile menţionate pot fi înlocuite cu hoteluri similare fără a afecta tariful.

Agenţia își rezervă dreptul de a reordona programul excursiilor, în anumite situaţii speciale, cu respectarea în totalitate a serviciilor.

Agenţia nu face partaje la cazare.

 



Formalitaţi

 

La frontieră  este obligatorie deţinerea unei cărti de identitate sau pașaport valabil minim 6 luni.

Nu sunt obligatorii asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno, însă, agentia vă recomandă să  le aveţi.

Pentru a putea ieși din ţară, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplinească urmatoarele condiţii: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor, sa aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i insoţeste) legalizat la notariat; adultul care îi insoţeste, în cazul în care nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.

 



Clima

 

Clima este mediteraneană, cu ierni blânde și cu o temperatură medie de 31 grade Celsius în timpul verii.

HOTEL MITSIS RAMIRA BEACH 5*

- all inclusive-

www.mitsishotels.com

REDUCERE

de până la 20% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

Mitmis_Ramira  Mitmis_ramira_2

 

Localizare: Hotelul este la doar 30 de metri de plaja din Psalidi , la 3,5 km de centrul capitalei Kos Town şi la 27 km de aeroport.

Facilităţile hotelului: hotelul dispune de receptie, restaurant principal, 2 piscine cu apa de mare, jacuzzi. Hotelul Mitsis Ramira pune la dispoziţia turiştilor multe variante de divertisment sau relaxare. Umbrelele şi sezlongurile sunt gratuite atat la piscina cat şi pe plaja. Hotelul pune la dispoziţia turiştilor săi foarte multe facilităţi gratuite cum ar fi colţul de artă, lecţii de pescuit, drumeţii, tururi cu bicicleta, teren de tenis, echipament de tenis, biliard, darts, tenis de masa, fotbal de plajă, volei de plajă, camera de jocuri, tras cu arcul, mini golf, polo, canoe, hockey de masă, hidrobiciclete, windsurfing. Alte activităţi contracost:sporturile acvatice, zbor cu parapanta, călarit, paint ball, scufundări. Animaţia este  facuta de o echipa de animaţie internatională care oferă turiştilor programe de divertisment ziua şi noaptea cu jocuri, cabaret, show-uri muzicale, competiţii, seară greceasca, karaoke, gimnastică, aerobic. Copiii vor beneficia de diferite programe de animaţie, discoteca, internet corner.

Facilităţile camerelor: Camerele sunt decorate in stil contemporan. Acestea dispun de aer conditionat, baie cu cadă şi duş, uscător de păr, telefon, mini frigider, TV- Satelit, canale de muzică, balcon sau terasa, seif, mini bar, wi-fi (gratuit).

Plecari

STANDARD

POOL VIEW

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 20% aplicată, până la 15.04

Loc în DBL cu REDUCERE 15% aplicată, până la 15.06

Locuri limitate

03.06, 10.06, 16.09, 23.09

624

499 €

530 €

543 €

17.06

686

549 €

583 €

597 €

24.06, 01.07, 02.09, 09.09

744

595 €

632 €

647 €

08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

799

639 €

679 €

695 €

Reducere cazare în TPL PV fiecare persoană

10 €/ persoană

Reducere cazare in Action Room

30 €/ persoană

Reducere al 2-lea copil 2-12.99 ani in camera standard PV

100 €

Supliment SGL

250 €

Supliment standard room SV

40 €/ persoană

Supliment family room PV/ SV

60 €/ persoană

Primul și al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-12.99 ani plătește 140 € transportul + taxe aeroport

Primul si al 2-lea copil 2-12.99 ani gratuiti in family room – platesc 140 € transportul + taxe aeroport

 

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 30%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

HOTEL MITSIS NORIDA BEACH 5*

-all inclusive-

www.mitsishotels.com

REDUCERE

de până la 15% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

Mitsis_noirda  Mitsis_Noirda_2

Localizare: Hotelul este localizat la 5 km de staţiunea Kardamena, 11 km de aeroportul din Kos şi 32 de kilometri de portul din Kos. Este situat pe o plajă cu nisip şi pietricele, iar in fata hotelului exista o staţie de autobuz.

Facilităţile hotelului: Hotelul pune la dispoziţia turiştilor diferite alternative pentru a transforma o vacantă normală in una de vis. Hotelul dispune de 2 piscine exterioare ( una cu apă de mare şi una cu apa normală cu tobogane ), piscina de relaxare,  2 terenuri  de tenis , camera pentru bridge, masă de tenis, volei de plajă, basket, polo, darts, canoe, hidrobicicleta, windsurfing, programe de animaţie, cabaret, competiţii. Hotelul are mai multe baruri la dispoziţia turiştilor cum ar fi Casablanca Bar, bar pe plajă, Nautilus Bar, Cafe Bar Villagio, Navarone Bar, Internet Cafe,  Irene Papas.

Facilitățile camerelor: Camerele sunt decorate individual în stil contemporan. Turiştii cazaţi în aceste camere vor beneficia de aer condiţionat, baie cu cada şi dus, uscător de par, telefon, mini bar, TV satelit, televizor, balcon şi terasa, seif, wi-fi (gratuit).

Plecari

STANDARD MV

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 20% aplicată, până la 15.04

Loc în DBL cu REDUCERE 15% aplicată, până la 15.06

Locuri limitate

23.09

654

523 €

556 €

576 €

03.06

674

539 €

573 €

593 €

10.06, 17.06, 09.09, 16.09

694

555 €

590 €

611 €

24.06, 01.07, 26.08, 02.09

736

589 €

626 €

648 €

19.08

811

649 €

689 €

714 €

08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08

869

695 €

739 €

765 €

Reducere cazare în TPL fiecare persoană

10 €/ persoană

Reducere cazare in Action Room

25 €/ persoană

Reducere al 2-lea copil 2-12.99 ani in camera standard MV

100 €

Supliment SGL

250 €

Supliment standard room SV

40 €/ persoană

Supliment family suite SV

235 €/ persoană

Supliment family duplex SV

355 €/ persoană

Primul și al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-12.99 ani plătește 140 € transportul + taxe aeroport

Primul si al 2-lea copil 2-12.99 ani gratuiti in family room – platesc 140 € transportul + taxe aeroport

 

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 30%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

HOTEL AMMOS 4*

-all inclusive-

REDUCERE

de până la 20% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

 

 

Hotelul Ammos Resort este locul perfect pentru odihnă şi relaxare oferind turiştilor săi servicii impecabile şi o vedere panoramică minunată, datorită amplasării acestuia pe o colina în apropierea plajei.

 

Localizare: hotelul este situat aproape de plajă, la aproximativ 2 km de staţiunea Mastichari.
Facilităţi hotel: Hotelul dispune de restaurant, bar, Internet wi-fi, bar la piscină, piscină pentru adulţi, piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, şezlongurile  şi umbrelele sunt gratuite  la piscină.

Facilităţi camere: camerele  duble standard sunt dotate cu aer conditionat, televizor, minibar, telefon, uscător de păr, balcon sau terasă.

 

 

Plecari

STANDARD MV

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 20% aplicată, până la 31.03

Loc în DBL cu REDUCERE 16% aplicată, până la 31.05

Locuri limitate

03.06, 23.09

560

448 €

470 €

493 €

10.06, 16.09

586

469 €

492 €

516 €

17.06, 09.09

619

495 €

520 €

545 €

24.06, 01.07, 08.07, 02.09

650

520 €

546 €

572 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

670

536 €

563 €

590 €

Reducere cazare în TPL fiecare persoană

15 €/ persoană

Supliment SGL

280 €

Reducere al 2-lea copil 2-13.99 ani in camera standard

120 €

Primul și al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-13.99 ani plătește 140 € transportul + taxe aeroport

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 30%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

 

HOTEL MITSIS BLUE DOMES 5*

- all inclusive-

www.mitsishotels.com

REDUCERE

de până la 15% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

Mitsis_Blue_domes  Mitsis_blue_domes_2

Mitsis Blue Domes oferă o paletă variată de activităţi şi facilităţi de top ce se îmbină perfect cu o atmosferă relaxantă, hotelul fiind amplasat la periferia  staţiunii Kardamena, una dintre cele mai animate şi pitoresti staţiuni ale insulei.

Localizare:hotelul se află pe o plajă nisipoasă, la aproximativ 6km de centrul staţiunii Kardamena.

Facilităţi hotel: hotelul oferă facilităţi la standarde excepţionale printre care se numară: teren de tenis, teren de mini fotbal, tenis de masă, biliard şi jocuri electronice(contra cost), programe de aerobic, zona piscinei principale (650m)este împarţită în alte 8 piscine mai mici,şezlongurile şi umbrelele de la piscină şi de la plajă sunt gratuite, wi-fi în anumite zone, servicii de Wellness şi SPA.Copii vor fi foarte încântaţi deoarece hotelul pune la dispoziţia familiilor cu copii piscină pentru copii, tobogane, loc de joacă şi echipa de animatţe, carusel, mini disco, junior club pentru adolescenţi, jocuri electronice şi internet corner. Echipa de animaţie organizează karaoke, seară grecească şi diverse alte activităţi şi evenimente. Hotelul pune la dispoziţia turiştilor  un restaurant principal şi alte 10 restaurante ce oferă o largă diversitate culinară(cu rezervare), un bar principal şi alte 5 baruri unde pot fi servite băuturi răcoritoare şi alcoolice. De reţinut faptul că începând cu ora 18.30, în toate restaurantele şi barurile complexului se cere ţinută obligatorie. Pentru persoanele care merg în excursii, se oferă pachet de prânz; aceştia vor anunta la recepţie înainte cu o zi.

Facilităţi camere: camerele duble standard sunt dotate cu aer condiţionat, baie cu duş/cadă, uscător de păr, linie telefonică directă, minibar, TV LCD, seif, balcon sau terasă.Camerele family dispun de două dormitoare separate.

Plecari

STANDARD

EARLY

BOOKING

EARLY

BOOKING

OFERTA

SPECIALA

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 15% aplicată, până la 20.03

Loc în DBL cu REDUCERE 10% aplicată, până la 15.06

**LOCURI LIMITATE

03.06, 23.09

704

598 €

634 €

655 €

10.06, 16.09

762

648 €

686 €

709 €

17.06

815

693 €

734 €

758 €

09.09

855

727 €

770 €

795 €

24.06, 01.07, 08.07, 26.08, 02.09

895

761 €

806 €

832 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

940

799 €

846 €

874 €

Reducere cazare în TPL standard/sharing pool /fiecare persoană

20 €/ persoană

Reducere cazare în TPL Standard fiecare persoană

25 €/ persoană

Reducere al 2-lea copil 2-12.99 ani in camera standard si sharing pool

100 €

Supliment SGL

380 €

Supliment Sharing Pool

35 €/ persoană

Supliment bungalow

150 €/ persoană

Supliment bungalow Family

300 €/ persoană

Supliment Villa

980 €/ persoană

Primul și al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-12.99 ani plătește 140 € transportul + taxe aeroport.

Al doilea copil 2-12.99 ani plătește 140 € transportul + taxe aeroport in Bungalow/Family Bungalow/ Maisonette/Villa

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 30%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

HOTEL ILIOS 3*

-all inclusive-

REDUCERE

de până la 20% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

 

 

Situat într-o zona liniştită, hotelul Ilios din Tigaki este ideal pentru o vacanţă reuşită în insula Kos, recomandat tuturor tipurilor de turişti. Ilios se remarcă prin frumuseţea grădinilor sale, ospitalitatea proprietarilor şi a personalului şi prin mâncarea sănătoasă şi naturală care se serveşte la resturantul hotelului.

 

Localizare: Hotelul Ilios este amplasat în Tigaki, un mic orăşel din partea de nord a insulei Kos. În apropiere de Hotel Ilios se află multe super-marketuri şi magazine de suveniruri. Malul mării este la o distanţă de cca 900 m de hotel, iar turiştii cazaţi aici beneficiază de transfer gratuit până la plajă şi înapoi. Oraşul Kos Town se află la numai 12 km, iar aeroportul este la o distanţă de 14 km de hotelul Ilios.

 

Facilităţi hotel: Hotelul pune la dispoziţie oaspeţilor săi piscină exterioară, bar la piscină, unde turiştii pot savura un cocktail, spaţiu de joacă, piscină pentru copii. La restaurantul hotelului se serveşte mâncare tipic mediteraneană, preparată din ingerediente naturale, culese din propria grădina a hotelului.

 

Facilităţi camere: Toate spaţiile de cazare au pardoseală cu gresie şi sunt dotate cu aer condiţionat, balcon mobilat cu vedere la piscină sau la grădina. Printre facilităţile camerelor se mai numără şi: baie proprie cu cadă, uscător de par, TV satelit cu ecran plat, masă, telefon, chicineta complet utilată, frigider.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 20% aplicată, până la 20.03

Loc în DBL cu REDUCERE 16% aplicată, până la 20.05

Locuri limitate

03.06, 23.09

499

399 €

419 €

439 €

10.06, 16.09

519

415 €

436 €

457 €

17.06, 09.09

531

425 €

446 €

467 €

24.06, 01.07, 08.07, 02.09

556

445 €

467 €

489 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

567

454 €

476 €

499 €

Reducere cazare în TPL fiecare persoană

15 €/ persoană

Supliment SGL

250 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-11.99 ani plătește 140 € transportul + taxe aeroport

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 30%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

 

HOTEL GAYA ROYAL 4*

-all inclusive-

REDUCERE

de până la 20% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

 

 

Situat pe o frumoasă plajă de nisip, hotelul Gaia Royal oferă turiştilor condiţii bune de cazare într-o zona liniştită, în apropierea staţiunii Mastichari.

Localizare: hotelul  se află la 100m de plaja cu nisip fin şi la 5km de frumosul sat pescăresc Mastichari.

Facilităţi hotel: printre facilităţile complexului se numară cele  3 piscine exterioare pentru adulţi şi 3 piscine pentru copii, un restaurant principal, terasă, bar şi lobby, două snack baruri.De asemenea hotelul Gaia Royal pune la dispoziţia turiştilor un teren de tenis, teren de volei şi billiard. Şezlongurile şi umbrelele la piscine sunt gratuite.

Facilităţi camere: hotelul Gaia Royal este construit în stil „village”, cu o cladire principală şi câteva clădiri de bungalow-uri.Camerele duble standard sunt foarte confortabile şi sunt dotate cu Tv, baie cu duş/cadă, balcon sau terasă. Camerele studio standard dispun  de chicinetă utilată,zona de living, baie cu duş/cadă, uscator de păr, radio şi telefon, balcon sau terasă.  Camerele Family au două dormitoare,dispuse  în stil maisonette(două etaje).

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 20% aplicată, până la 31.03

Loc în DBL cu REDUCERE 16% aplicată, până la 31.05

Locuri limitate

03.06, 23.09

600

480 €

504 €

528 €

10.06, 16.09

626

501 €

526 €

551 €

17.06, 09.09

659

527 €

554 €

580 €

24.06, 01.07, 08.07, 02.09

690

552 €

580 €

607 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

710

568 €

596 €

625 €

Reducere cazare în TPL fiecare persoană

20 €/ persoană

Supliment SGL

340 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-13.99 ani plătește 140 € transportul + taxe aeroport

 

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 30%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

 

 

HOTEL THEONIA 3*

-Mic dejun-

REDUCERE

de până la 20% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

 

 

Varianta ideală pentru a explora frumuseţile şi siturile arheologice din Kos Town.

Localizare: Hotelul este localizat în capitala insulei Kos Town nu foarte departe de port.

Facilităţi hotel:  Hotelul Theonia este un hotel  de 2 stele care pune la dispoziţia turiştilor piscina, zona pentru mic dejun, recepţie 24 h, seif ( la cerere ), camera pentru bagaje, cafenea, bar, living cu TV, facilităţi inchirieri masini sau motociclete, mic dejun continental.

Facilităţi camere: In cele 48 de camere renovate in stil modern, pot fi cazaţi între 1, 2 sau 3 persoane. În camere turiştii vor avea aer condiţionat, televizor, telefon, radio, uscator de păr, balcon, baie privată, mini frigider.

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 20% aplicată, până la 28.02

Loc în DBL cu REDUCERE 16% aplicată, până la 30.04

Locuri limitate

03.06

249

199 €

209 €

224 €

10.06, 23.09

279

223 €

234 €

251 €

16.09

299

239 €

251 €

269 €

17.06, 24.06, 02.09, 09.09

335

268 €

281 €

302 €

01.07, 08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

355

284 €

298 €

320 €

Reducere cazare în TPL fiecare persoană

5 €/ persoană

Supliment SGL

90 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-11.99 ani plătește 140 € transportul + taxe aeroport

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 30%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

Licenta Numarul: 1604 din 26.03.2019

[Valid RSS]

Copyright © 2011 NC Travel. Toate drepturile rezervate.